Echo Dot е гласово контролирано устройство, което включва познатите Alexa системи.
Mоже да се използва за слушане на музика или да се наслаждавате на разнообразна информация като новини, прогнози за времето, дори вицове. Системата Alexa също е съвместима с различни устройства и може да контролира работата им, като например управление на телевизора или климатика посредством устройствата на Broadlink, или осветлението, посредством smart ключовете на Livolo. По този начин можете да контролирате домът си само с гласови команди.
За инсталиране трябва да свържете високоговорителя към гнездото и да го конфигурирате на официалния сайт alexa.amazon.com. За да активирате гласови команди, трябва да произнесете думата "Alexa". Тя ще отговори на всичките ви въпроси, всичко, което трябва да направите, е да попитате. Echo Dot има седем микрофона и използва технология, която ви позволява да чувате командите ви от всеки ъгъл на стаята дори и по време на възпроизвеждане на музика. Ако искате много по-голяма сила на звука, високоговорителите могат да се свързват с други високоговорители чрез Bluetooth или 3,5 мм конектор.
От прогнозата за времето до списъка за пазаруване или последните събития, Alexa е идеалният партньор за дискусия. Като нарастваща система, Alexa добавя нови функции и функции всеки ден, за да увеличи интерактивността.


Размери: 32 mm x 84 mm x 84 mm
Тегло: 163 грама
Wi-Fi свързване: Dual-band Wi-Fi supports 802.11 a/b/g/n (2.4 and 5 GHz) networks.
Bluetooth свързване: A2DP, AVRCP
Аудио: Вграден високоговорител за гласова обратна връзка, когато не сте свързани към външни високоговорители. 3,5 мм стерео
аудио изход за използване с външни високоговорители (аудио кабел е включен).
Системни изисквания: Echo Dot идва готов да се свърже с вашия Wi-Fi. Alexa приложение е съвместимо с Fire OS, Android и IOS устройства,
а също и достъпно чрез вашия уеб браузър. Някои умения и услуги могат да изискват абонамент или други такси.

AMAZON ECHO DOT ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ

  • Производител: Amazon
  • Код: 974
  • Модел: 1001
  • Наличност: Доставя се по заявка
  • 100.00лв.

  • с ДДС: 120.00лв.

Направете бърза поръчка, като оставите само вашето име и телефон. Наш служител ще се свърже с вас.